Sve što trebaš znati o menstrualnim gaćicama

Sve što trebaš znati o menstrualnim gaćicama

Što su menstrualne gaćice?

WUKA menstrualne gaćice izgledaju i pružaju osjećaj normalnog uobičajenog donjeg rublja, a ustvari su nepropusne gaćice ili donje rublje koje u potpunosti upija menstruaciju i ne propušta krvarenje, što znači da uz njih ne moraš nositi uložak, tampon ili menstrualnu čašicu. Dakle, možeš opuštenije proći kroz svoj mjesečni ciklus, a one će te štititi od propuštanja na odjeću!

Nepropusni slojevi  sprječavaju da krv prođe kroz njih, ali istovremeno omogućuju dotok zraka, što ih čini prozračnim i saveznicima u sprječavanju znojenja.

Možeš ih nositi do 8 sati u komadu, no ti najbolje poznaješ svoj ciklus i količinu krvarenja. Modeli za lagano krvarenje upijaju kao 1-2 tampona, dok oni za obilno krvarenje upijaju kao 4 tampona.

Ima li Wuka rublje i druge namjene?

Da, ovo posebno dizajnirano donje rublje može se koristiti u razne svrhe, od menstruacije do postpartum (postporođajnog) krvarenja, endometrioze i urinarne inkontinencije.

ODRŽAVANJE I PRANJE

Za najbolje rezultate, isperi svoje WUKA gaćice nakon korištenja, a potom ih operi u perilici rublja, dok pereš tamnu odjeću na 40° BEZ OMEKŠIVAĆA. Nemoj stavljati Wuka menstrualne gaćice u sušilicu, jer ona može oštetiti materijale te tako utjecati na samo upijanje i dugotrajnost tvojih Wuka 😊

Antibakterijska svojstva pomoći će smanjiti miris i pojavu bakterija. Ipak, preporučljivo je promijeniti i oprati donje rublje ako osjetiš neugodan miris krvi.

Kako bi se uklonio bilo kakav miris s menstrualnih gaćica, razrijedi malo bijelog octa u tankom sloju vode 1:3 (taman toliko da prekrije donje rublje) i potopi ih 20 minuta. Zatim ih možeš staviti u pranje i dodati još malo octa u pranje, u omjeru 1:5. Ovo bi trebalo pomoći protiv bilo kakvog neugodnog mirisa menstrualnog rublja. Također možeš u pranju upotrijebiti nekoliko kapi eteričnog ulja po izboru, za dodatnu pomoć.

MOĆ SLOJEVA

Svaki par WUKA menstrualnih gaćica ima ušiven dio koji je poput super upijajućeg uloška, sastavljen od mnogo slojeva. Srednji slojevi upijaju i blokiraju krv, dok vanjski slojevi koji upijaju vlagu održavaju osjećaj sigurnosti i suhoće. Svaki od Wuka nepropusnih slojeva vrlo je prozračan kako bi se smanjili svi mirisi i mogućnost infekcije.

VISOKO UŠIVENI „ULOŽAK“

Sve Wuka menstrualne gaćice imaju ušiveni visoki i široki uložak za blokiranje curenja tekućina(i krvi i mokraće), a Basics Hipster je model s ekstra visokim ulošcima koji sežu sve do stražnjeg pojasa, što ih čini savršenima za siguran i bezbrižan san!

PROIZVODNJA I ODRŽIVOST

WUKA menstrualne gaćice ručno su pakirane u planet-friendly, biorazgradive i kompostirajuće vrećice od kukuruznog škroba.

Dizajnirane su i ručno pakirane u Velikoj Britaniji a proizvedene u Kini, u vrlo iskusnom timu koji proizvodi donje rublje za mnoge poznate brendove.

Naš proizvođač posjeduje ISO standard, BSCI (Business Social Compliance Initiative), Confidence in Textiles (testiranje na štetne tvari) i Walmart certifikat.

WUKINA MISIJA

Vjerujemo da ovaj naš planet ne trebamo olako zanemarivati i ostavljati negativne posljedice za sobom. Također vjerujemo da pravedna i jednaka plaća nije uvijek stvar izbora, jer neka mjesta ne nude takvu mogućnost. Surađujemo samo s dobavljačima koji su spremni surađivati ​​s nama na poboljšanju naše proizvodnje i koji su transparentni u pogledu zapošljavanja i zaštite okoliša.

WUKA je osnovana s misijom koja u svojoj srži  ima društvenu i ekološku odgovornost.