Voolva je projekt koji zastupa, informira i istražuje žensko intimno i seksualno zdravlje.

Podržavamo ga i obogaćujemo suvremenim održivim proizvodima poput menstrualnih gaćica, čašica i uređaja za jačanje zdjeličnog dna, stimulaciju zadovoljstva i još mnogo toga.

Vrijeme u kojem živimo

Odrastajući u društvu u kojem su se odgovori o seksu, menstruaciji, spolno prenosivim bolestima, kontracepciji itd. dobivali u časopisima (ili od prijateljica koje su čule da je to ovako ili onako), a orijentacija se koristila samo za strane svijeta, odlučili smo pokušati eliminirati te nepotrebne tabue. 

U vremenu u kojem je najvažnije da smo svi ravnopravni, u kojem se ne tolerira diskriminacija na nijednoj osnovi, a tehnološki napredak je toliko dinamičan da ga i školarci jedva prate, zaključili smo da nema prostora za ignoriranje i sram u razgovorima o spomenutim temama. 

Inovacije i edukacija

Iskustva i posljedice pobačaja, nelagode menopauze, promjene uslijed dojenja i postpartuma, spirale, smanjena seksualna potreba, masturbacija, vibratori, ekološki prihvatljiva menstrualna pomagala i mnoge druge teme upravo su ono o čemu želimo otvoreno pričati, uz pratnju stručnjaka iz područja seksualne terapije, ginekologije, psihoterapije i drugih srodnih djelatnosti.

Približavanje inovacija jedan nam je od glavnih ciljeva

"Naša misija je promijeniti pristup ženskoj seksualnosti i pridonijeti novoj i transparentnijoj komunikaciji kao i edukaciji o seksualnom zadovoljstvu.

Nadamo se da ćemo ti postati jedna sigurna i ugodna riznica znanja i potpore tijekom približavanja samoj sebi, kroz upoznavanje i slušanje svog tijela."

Tvoj Voolva team